ASSEGURANCES

Contractar una assegurança de la mà d’un mediador aporta molts avantatges al consumidor:
Garanties

El mediador és un professional que coneix la matèria. Està capacitat i informat en quant a legislació vigent, canals de gestió, processos i necessitats dels asegurats.

Amplitud d’oferta

Accés a major quantitat de plans i opcions, pel qual el client té accés a múltiples productes del mercat, optant pel que millor li convingui.

Atenció personalitzada

Les companyies asseguradores tenen milions de clients, que es tradueix en milions de casos que gestionar. Un mediador s’encarrega de grups d’assegurats més reduïts, el qual permet atendre’ls d’una forma més personalitzada; coneixent i adaptant-se als seus casos particulars.

Assessoria

Un mediador informa i assessora prèviament sobre els productes i el mercat. Aporta dades clau per a realitzar la millor selecció de pòlisses i cobertures.

Gestió constant

Al llarg de la vida del contracte, l’assegurat compta amb l’assistència permanent del mediador, qui assumeix també la tramitació de qualsevol sinistre que es presenti.

Economia

Els mediadors negocien directament amb les asseguradores en nom de grups més grans de persones. Aquesta posició els permet obtenir els millors preus, avaluar-los, comparar-los i accedir a ofertes.

Actualment treballem amb les companyies Mutua de Propietarios
(www.mutuadepropietarios.es ) i FIATC (www.fiatc.es ).

Sol·licitud de pressupost assegurança.


Protecció de dades
El responsable del tractament és NISTRA FINQUES SL. La finalitat de la recollida de dades és la de poder atendre les seves qüestions, sense cedir les seves dades a tercers. Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la o eliminar-la tal com s'explica en la nostra Política de Privacitat .